2020-05-29 07:57:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Lélekben próbáljon meg felkészülni a váratlan nehézségekre

Napi horoszkóp május 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A túlzott energikussága személyeskedő vitába sorolhatja önt, ma nem hajlandó meghátrálni, mert védelmezi a pozícióját. Pedig ön is jobban járna, ha legalább a fontos részletekben egyezségre jutna környezetével. Ne hagyja figyelmen kívül mások érdekeit!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars és a Nap fényszöge miatt ma a nehezen megkeresett pénzét hajlamos lehet könnyelműen szórni. Legyen megfontolt, ezek csak pillanatnyi vigaszvásárlások, melyek átmeneti örömöt okoznak, és nem megoldást hoznak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkáját és szerelmi életét befolyásoló tényezők most kedvezőbbek, mint gondolná. Akik önt ismerik, nem fognak meglepődni határozottságán és magabiztos fellépésén. A mai nap olyan váratlan lehetőséget tartogat, melyet akkor is érdemes megragadnia, ha már most is időhiányban szenved.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lélekben próbáljon meg felkészülni a váratlan nehézségekre, mert ma sajnos bármi előfordulhat. Kollégái ötlete által nagyobb anyagi haszonhoz juthat, sikeres szériáját viszont a könnyelműségével csorbíthatja. Ne adjon költsön senkinek, és a túlköltekezéstől is óvakodjon!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy új szerelem állíthatja válaszút elé: nem tudja, hogy a biztos, de kicsit megfakult régit, vagy a bizonytalan, de szenvedélyes újat válassza. Belső vívódását egy váratlan esemény oldja meg.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik új színt hoznak az életébe, sőt, a gondolkodásmódját, világszemléletét is megváltoztatják. Érdekes beszélgetéseket folytathat velük akár a közösségi oldalakon is!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó érzéke van ahhoz, hogy másokat megvigasztaljon, leszereljen. A munkahelyén végigsöprő változások miatt kialakult feszült hangulatot kedvességével, segítőkészségével könnyen fel tudja oldani, és ezt a főnökei nagyon is értékelik majd. Itt az ideje, hogy békebíró legyen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó érzéke van ahhoz, hogy másokat megvigasztaljon, leszereljen. A munkahelyén végigsöprő változások miatt kialakult feszült hangulatot kedvességével, segítőkészségével könnyen fel tudja oldani, és ezt a főnökei nagyon is értékelik majd. Itt az ideje, hogy békebíró legyen.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyén úgy tűnik, kicsit megakadtak a dolgok. Ha úgy látja, hogy semmi esélye arra, hogy továbblépjen, fejlődjön, akkor ideje kicsit körülnéznie máshol is. Ha nem ön teszi meg az első lépést, akkor lehet, hogy a sors fogja rákényszeríteni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Munkahelyén valaki elhúzza ön előtt a mézesmadzagot. Ne vigye túlzásba a lelkesedést, a lehetőségek ugyan csábítóak, de számos olyan csapdát is rejtenek, amelyeket csak akkor vesz észre, amikor már nyakig benne van a dolgokban, és nincs lehetőség a változtatásra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bizonytalan pénzügyi helyzete miatt újabb feladatra mond igent. Ha nem elég óvatos, akkor a hullámok összecsaphatnak a feje fölött, és a túl sok éjszakázás, idegeskedés kikezdheti az egészségét is. Nem éri veszteség, ha néhány dolgot lemond, vagy átütemezteti a határidőket.


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre fellélegezhet, mert az elmúlt hetek munkahelyi vitái végleg elcsitulnak. A bolygók elsősorban az új vállalkozásoknak, a drasztikus változtatásoknak kedveznek. Amennyiben vezető beosztásban dolgozik vagy karitatív tevékenységet folytat, a népszerűségi lista élére kerül.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: